meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

En sockerbagare..

Publicerad 2013-02-06 15:43:53 i Allmänt,

Nu har jag faktiskt kommit igång äntligen:)
Vardagsrumsgardinerna ligger halvklara vid maskinen och när de är färdiga ska jag äntligen ge mig i kast med soffan;)

Och vi har bakat mer också;) Sambon ville göra muffins så då hängde jag med på en kant. Hallon och vit choklad blev det. Själv blev jag sugen på gamla hederliga kladdmuffins (jag får ju aldrig baka med choklad eftersom han inte äter det!) så det blev två sorter;)

Och igår slängde vi (jag rev morötter, haha) ihop en filmjölkslimpa. Fast med yoghurt om jag ska vara ärlig;) Gott med hembakt bröd! Om jag hade haft tid hade jag aldrig köpt butiksbakat!

Här har vi min alldeles egen sockerbagare;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela