meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Istället för en blomma

Publicerad 2014-04-15 16:07:50 i Allmänt,

Jag är inte så bra på blommor. Jag köper nya, de dör. Och så upprepas det. Därför får jag alltid lite ångest när någon kommer med en blomma. Tänk om den dör innan personen kommer nästa gång? Då kommer de tro att jag inte blev glad för den.. Vilket jag givetvis alltid blir. Även om den bara lever en vecka..
Så när vi är bortbjudna köper jag nästintill aldrig blommor. Oftast blir det vin (det förväntas inte finnas kvar nästa gång man kommer;) men ibland, när jag har lite tid över, tycker jag det är kul att göra något extra piffigt. Som den här asken med brownies som vi tog med sist vi var bjudna på middag.
Nötfria (inte smart att komma med nötter till en nötallergiker..) rockyroad brownies. Asken är en färdig pappask från panduro. Man brukar kunna köpa dem i set om tre olika storlekar. Sedan har jag klätt den i scrapbookpapper. Ett fint snöre och en etikett med ett enkelt "tack" och så är det klart. Jag klippte till smörpapper som jag klädde asken med för säkerhetsskull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela