meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Hårt arbete

Publicerad 2014-07-04 22:47:14 i Allmänt,

Idag har det hänt en hel del här hemma. Pappa och jag har satt in altandörren. Fast dagen började med att jag klantade mig rejält. Vi åkte och hämtade dörren 6:30 när de öppnade och när vi lämpat av den åkte B till jobbet. Han låste bilen och fick skjuts till jobbet. Och i den låsta bilen med släpet på låg mina nycklar.. Och släpet skulle vara tillbaka kl 8. Det gick ju inte. Det löste sig men de var inte helt glada på oss på Bauhaus...
Men nu sitter dörren där och det är SÅ ljust!! Fantastiskt härligt. Imorgon ska vi göra klart finliret och börja på altanen. Kommer bli skitbra. Kan knappt bärga mig!!

Under arbetets gång
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela