meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Utveckling i backen

Publicerad 2014-05-03 15:19:05 i Allmänt,Vi har det riktigt härligt här i fjällen. Igår var vädret minst sagt ombytligt. Sikten kunde skilja från mjölk till kristallklar mellan åken. Men det gick bra, det var inte kallt iaf. Och på eftermiddagen hade jag en 2 timmars lektion med en egen instruktör. Väldigt givande! Jag borde nog ha börjat med lektioner redan från första början. Men bättre sent än aldrig. Efter åkningen fick jag en fantastisk behandling i SPA-avdelningen. Kroppsskrubb, kurbad och djupgående massage. Och oj vilken duktig tjej! Jag har nog aldrig känt en liknande smärta men det var också väldigt längesedan jag vaknade utan smärtor i ryggen. 
Idag har vädret varit helt underbart! 

De första åken grät jag däremot nästan av smärta. Mina smalben kändes som öppna brinnande sår och den ena vaden krampade. Så efter två åk fick jag vila. Men sen gick det jättebra fram till lunch. Och nu efter lunchen kände jag att jag var tvungen att plugga lite så jag avvek. Men jag har faktiskt fått riktigt mycket gjort! Och om en stund ska jag få ansiktsbehandling. Livet är inte särskilt svårt just nu;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela