meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Det här med en hund som heter Freja..

Publicerad 2016-04-07 23:48:39 i

Här sitter jag en torsdag natt och väntar snällt på att få gå och lägga mig.. Tanken var att jag skulle ha gjort det för drygt 40 min sen men då bestämde sig Freja för att det skulle passa bra att dra en repa i skogen. Hon gick alltså från zombietrött till försvunnen på mindre än 3 sekunder. Ibland hatar jag den hunden så mycket att jag ser rött! 
Och så trodde jag att Nike gick och grät för att Freja var borta men så visar det sig att hon trodde att det där kilot lammsadel jag hämtade i frysen var ben till henne?! Så då börjar den jäkeln steppa runt i köket och gråta för att hon inte får den. 
Dra mig baklänges... Jag som har fullt upp imorgon och bara vill gå och lägga mig!

Men nu är det slut. Slut på mitt tålamod och slut på att lita på den hunden. Nu är hon dömd till ett liv i koppel😡

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela