meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Lugna, härliga, mysiga december?

Publicerad 2015-12-25 04:04:14 i

Jag går alltid in i december med helt blåa, hoppfulla (naiva?) ögon. Jag ser mysiga mörka mornar med tända ljus och julstämning framför mig. Hur kan det vara så att minnet år efter år spelar en ett spratt? I år blev verkligheten en helt annan med inte en enda (!) dag hemma i lugn och ro. Och det gäller iofs inte bara december tyvärr. MEN vi har fått så mycket nyttigt och trevligt gjort att det faktiskt inte gör så mycket att julsakerna, så när som på en stackars adventsljusstake, fortfarande står och samlar damm på vinden och att pepparkaksdeg ligger obakad numera i mammas kyl. För julen i sig har varit mer än man kan önska. Vi har för första gången hunnit fira med alla vi kan komma på i Skåne och det är inte fy skam! Sen hade det varit ännu trevligare om vi hunnit träffa alla i Stockholm också men man kan inte få allt i världen.

Just nu sitter vi och huttrar på tågstationen eftersom vi inte vågade lita på vårt eget omdöme om hur lång tid det tar från smyge till hyllie. Men vad tusan gör det när vi har en varm och skön semester att se fram emot? Och visst svider det lite att missa nyår med vännerna när traditionen utökas och ännu fler härliga vänner joinar. Men. Sol. Bad. Grillad hummer. Jag har inte ens en liten liten anledning att gnälla eller avundas någon. Det kommer bli vansinnigt härligt och jag ser fram emot den första semestern på typ 7 år då jag inte har en tenta framför mig när jag kommer hem. Mao HELT LEDIG. 

Så kram på er. Och God Jul och Gott Nytt År som sig bör.

Mitt nyårslöfte får väl bli att försöka hitta tid för lite mer lugn i vardagen ;)

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela