meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Planerna fortskrider sakta men säkert

Publicerad 2015-05-26 22:03:32 i

Jag vet att jag alltid klagar på att jag har för mycket i skolan för att hinna göra inlägg. Det ska jag inte göra nu. (Fast det är därför;)

Nu är datum satt för bröllopet och vi har börjat boka saker som boende och fotograf osv. Spännande:) Det är förstås fortfarande många saker som ska falla på plats (fattas bara, det är fortfarande ett år kvar!) men man märker att man inte är ute i så bra tid som man trott när rummen man vill ha redan är bokade på grund av ett annat bröllop. Jag trodde vi var ute i onaturligt god tid.. 

Ikväll åt vi middag med ett par väldigt härliga vänner som till vår stora glädje tackade ja till uppdraget som toastmaster och toastmadame! Jag är helt övertygad om att det kommer bli en fullträff och jag är så glad att de var sugna på att ställa upp. Det kommer avslöjas vem så småningom;) Fasiken vad bra allting gått hittills!

Lite inspiration angående brudbuketten:

Favoritblommorna (för tillfället) är pioner (de har alltid varit favvo) ranunkler och anemoner. Just nu gillar jag svartvita anemoner väldigt mycket. Speciellt tillsammans med andra vita blommor och suckulenter. Men jag ändrar mig från en dag till en annan så det kan sluta precis hur som helst;)

Mobilkrångel

Publicerad 2015-05-11 08:12:40 i

Det är lustigt vad man är beroende av sin telefon, och hur livet liksom inte riktigt fungerar om den inte gör det.. Materiella ting förstås men det innebär ändå en massa små störningsmoment som byggs ihop till stress. 

Det har mao varit (är) en ansträngning att skriva inlägg. Så tyvärr har inläggen lyst med sin frånvaro. 

Jag skulle skicka in den men insåg att jag inte har någon tillfällig telefon och då klarar man väl inte sig? Eller?

Vi har börjat titta på en ny serie. The Americans. Handlar om ryska spioner i USA under kalla kriget. De har förstås inga mobiltelefoner. Men de lyckas överleva ändå på något sätt. Undrar om de skulle gjort det om de någonsin haft en mobil för att sedan bli utan? Vi skapar behov som egentligen inte finns. Eller finns finns de ju såklart, en uppfinning som inte mättar ett behov blir nog inte särskilt långvarig. Nåja, mmin mobil funkar inte. Det är synd om mig. Den är inte ens ett år gammal, den har krånglat från dag 1 och jag är för lat för att fixa den och har inte råd att köpa en ny. Skyll dig själv Mikaela.

Helgen som gick var vi lediga. Välbehövligt lediga. Sambon har jobbat 150% och jag har pluggat och pluggat. Vi firade med en jättetrevlig kväll med två par vänner i lördags. Tapas stod på menyn och vi träffades tidigt för att laga maten tillsammans. Extremt underskattat att laga mat tillsammans! 

Igår, söndag, satt vi mest i bilen. Vi åkte till Tyresö för att köpa delar till en hundgård  och till strängnäs för att köpa en hundkoja. Så nu ska hundarna få ett eget litet hem i trädgården. Det var antingen det eller att lämna dem på hunddagis under sommaren och början på hösten och utgiften sparade vi in på en hunddagismånad. Man kanske skulle öppna hunddagis..? 

Nu ger jag upp för mobilen börjar krångla;) Men jag ska försöka uppdatera oftare. inte mycket nytta med en blogg som uppdateras en gång i månaden. 

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela