meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Pust stön och stånk.

Publicerad 2016-05-19 08:30:36 i

Hur kan en blank inte ha ett kundtjänstnummer som går att ringa utan en @%=#× kod som man aldrig hört talas om? Tänk om en gammal tant vill ringa? Eller jag? Samma sak i vissa avseenden. Jag blir tokig. Varje gång det är något som måste fixas via banken tar det 6 månader eftersom saker är krångliga och jag tappar tålamodet. Så nu ska det bli kul att se när den här autogirofrågan blir löst. Suck.

I övrigt har det äntligen börjat gå framåt med huset. Demolering har börjat övergå i återställande. Även om det är knappt synligt. Nedanväningen ser fortfarande bokstavligt talat ut som ett sönderbombat hus..

Men uppe börjar tak och väggar få gipsskivor och utvändigt är det inte längre djupa hål runt grunden. Däremot är trappor och rabatter totalförstörda. Jag vill aldrig mer dränera någonsin! 
Träden som var ivägen/döda är borttagna och nu kan man tom se huset från gatan. 
Poolen har fortfarande sett sina glansdagar men vi har åtminstone lyckats tömma den något så när. (Inte på bilden dock)
Idag börjar taket plockas ner och jag blev nyss förskräckt när jag hörde hur många pannor som är sönder. Vår plan var (och är förhoppningsvis fortfarande) att tvätta och behålla befintliga pannor. Så nu hoppas vi att det går att hitta tillräckligt många begagnade. Annars får vi snällt tänka om. Det är av estetiska skäl vi behåller dem. Det blir inte ett dugg billigare nämligen . 

Ja det är väl så långt det är kommit nu. 

På bröllopsfronten har det gått långsamt men nu är snart två av fyra tärnklänningar klara iaf! 

Och uppsatsen börjar också bli klar så förhoppningsvis kan jag snart bocka av en sak på listan. Och fokusera på allt annat.

Ska försöka uppdatera bättre;)

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela