meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Pust stön stånk

Publicerad 2014-04-04 15:07:52 i Allmänt,

Den här veckan kunde verkligen inte ha tagit slut fortare.. Det har varit proppfullt i skolan och utöver det har jag haft smakpanel varje eftermiddag. Och ovanpå allt har jag varit ensam hemma med hundarna. De stackarna har inte varit lyckliga på mig..
Nästa vecka har vi tentaplugg så då får jag väl kompensera dem. Men först ska jag iväg imorgon med med min chef på hälsomässa. Det ska bli kul! Och på tisdag ska jag provjobba inför sommaren. Lyckades charma till mig en arbetsplats lite närmare hem så jag kommer kunna cykla dit. Tack och lov eftersom sambon behöver bilen. Känns skönt att ha sommaren fixad iaf:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela