meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Bakochchokladfestivalen

Publicerad 2015-10-11 16:00:48 i

Jag lyckas alltid missa alla mässor jag vill gå på. Jag får alltid reda på att de varit och inte att de ska vara. Men den här gången fick jag syn på reklamen på tåget. Så idag blev det en tur till Bakochchokladfestivalen på Älvsjömässan. 

Lite väl mycket samma sak i varenda monter tyckte jag. Alla hade chokladkakor och praliner i alla dess former och färger. Men i en (två faktiskt) lyckades jag hitta pralinformar:) Jag är lite osäker på om jag kommer orka hålla på med det men jag har ändå velat ha en sedan jag pluggade och nu när vi har marmorskiva i köket var det ju lika ta att slå till. 

Köpte också en stor rundtyll som jag alltid saknar och en spritspåse som var större än de andra jag har. Så lite inköp blev det trots allt. 


Sen tog vi en runda in på villamässan också. Den var lite mer varierad åtminstone! Hittade massor av fina saker men ingenting vi direkt behövde;P 

Attans!

Publicerad 2015-10-02 07:17:33 i

Jag kan inte minnas när jag var sjuk senast. Ja förutom hjärnhinneinflammationen förra året men det var ju en fästings fel. Så det räknas inte. 
Sambon kom hem, efter jobbresa i början på månaden, med halsfluss. Det klarade jag mig undan. Tack och lov iofs.. Men. Nu när praktiken äntligen är igång. Vem åker då på sjukstuga? Moi såklart. Jag har druckit KanJang, använt Coldzyme, knaprat smärtstillande och tagit bussen istället för att cykla. Till vilken nytta? Var hemma två dagar förra veckan med huvudvärk, som såhär i efterhand sannolikt var upptakten till förkylningen, och idag orkade jag verkligen inte åka in. Det är inte likt mig att vara borta så. Jag tror jag kan räkna tidigare sjukskrivningar på mindre än en hands fingrar. Och så har jag redan två på tre veckors praktik! Skandal.. 
Nåja, jag har jobb i helgen så jag måste helt enkelt se till att komma iform idag.

Fast en liten ljusstrimma syns i mörkret;) Min nya mobil är äntligen här!!! Måste bara orka hämta den. Men vad är bil till för om inte såna tillfällen?;) Nu kan jag bädda ner mig i soffan och pilla med den resten av dagen. Förutom alla powernaps jag ämnar ta.

Det bidde Samsung eftersom Tele2 hade ett riktigt bra studenterbjudande just då. Comviq verkade ju inte så nällad att behålla mig som kund så valet blev enkelt. Ja inte mobilvalet men operatörvalet. 

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela