meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Saft, saft hall... nej svartvinbärssaft!

Publicerad 2013-07-31 20:05:28 i Allmänt,

Igår blev det till att koka saft igen. SaftMajan åkte fram. Tyvärr läcker den trots mina tappra försök att täta den med eltejp:S Någon som vet var man kan få tag på reservdelar?? Det är gummiringen där man kopplar slangen som torkat ut och inte längre håller tätt.
Men nu har vi iaf saft för ett tag framåt.

Sen tänkte jag höra om det är någon som har bra tips på hur man tar hand om sina orkidéer? Mina har en tendens att tappa blommorna och mer eller mindre dö efter kort tid. Då fick jag tipset att vattna dem en gång i veckan och bara låta vattnet rinna igenom krukan. Efter det har det faktiskt kommit nya stänglar! Men vad gör man med de gamla? Klipper man bort dem? Kommer de blomma igen? Alla tips mottages tacksamt. Jag har gett mig tusan på att jag ska få lite grönare fingrar;)

Trevlig kväll! Och glöm nu inte att gå in och tävla om förklädet!

Ny regel

Publicerad 2013-07-30 16:24:35 i Allmänt,

Tack för tipsen hittills! Härligt:)

Men jag inser att det kanske är en del som låter bli att vara med för att de inte har något recept tillgängligt, eller ens har något favoritrecept (??) Så då tänkte jag föreslå ett annat alternativ (för det är ju roligare ju fler som är med;)
Om du inte har något/känner för att lämna ut något recept så kan du istället skriva några väl valda ord om varför just DU vill vinna förklädet. Då behöver man inte ha receptboken tillgänglig;)

Lycka till!

Utlottning!

Publicerad 2013-07-29 18:12:50 i Allmänt,

Som utlovat kommer här en utlottning!
(Nu är det tredje gången jag försöker få ut inlägget så håll tummarna för mig!!)

Föremålet är ett av mina supergulliga förkläden i klassisk modell. Tyget är av grov ljust rosa bomull med färgglada cupcakes. Blir man inte bara SÅ sugen på att börja baka med en gång??

Att delta i utlottningen är hur lätt som helst! Det enda du behöver göra är att skriva ditt namn, mailadress och dela med dig av ditt favoritrecept i en kommentar till det här inlägget.

För den som är osäker fungerar det såhär: I slutet av inlägget finns en länk där det står "kommentarer". Klicka på den. Där fyller du i ditt namn, din mailadress och under kommentar skriver du in ditt favoritrecept alt. en länk till ditt recept. Sedan "skicka kommentar". Easy piecey:)

Utlottningen kommer ske på söndag 4/8. Vinnaren kommer tillkännagivas här på bloggen och strax därefter dimper förklädet ner i dennes brevlåda:)

Men den som inte vinner ska heller inte gå lottlös! Alla som är med och tävlar kommer få ta del av ett erbjudande där man får 100:- rabatt på varje förkläde som beställs innan den sista augusti!

Lycka till!

Pysseldag

Publicerad 2013-07-29 07:19:36 i Allmänt,

Åh vad härligt det var att få sitta en HEL dag och bara pyssla och prata "sunt och strunt"! Tiden bokstavligt talat rann iväg. Men det blev några armband gjorda:) Mesta tiden gick förstås åt till att välja pärlor bland de ciljoners olika sorterna (i-lands problem, jag vet)

Till lunch fick jag en jättegod köttfärspaj och lärde mig att ost i pajskalet blir galet gott! Ett tips jag tänker ta med mig;)

Här kommer lite bilder på smyckena! (Alla stenar har egenskaper men det är bara det gula som jag valt av den anledningen. De andra valde jag rent estetiskt;)

Bärplock

Publicerad 2013-07-28 10:12:16 i Allmänt,

Så härligt det är vid den här tiden på året! Det känns så lyxigt att kunna gå ut och plocka bär och gå direkt hem och koka sylt och saft!
 
I fredags gick vi båda ut, med ett par mindre nöjda hundar i släptåg, och plockade vilda hallon. Sambon tyckte det var väldigt ineffektiva bär att plocka. Han gillar lingon och blåbär där man kan dra en bärplockare genom plantan. Men å andra sidan slipper man den tråkiga biten men att rensa alltihop. Och nu är han väldigt nöjd med att kunna äta hemkokt hallonsylt på mackan;) Jag själv tycker det är mysigt och avstressande. Däremot glömde jag myggmedel så nu ser jag ut som en prickig korv. Men allt har väl sitt pris antar jag.
 
Igår gick vi loss på svartvinbärsbusken i trädgården. Himmel vad den producerar! Bär stora som vindruvor och i mängder! Jag har aldrig varit så förtjust i svarta vinbär tidigare men jag är villig att ända uppfattning. Det blev några kilon:) Redan igår kokte jag sylt på en del och ikväll blir det saft på resten. Och än finns det mer på busken! den lilla plantan med vita vinbär som vi planterade i våras har en del att leva upp till så småning om.
 
 
Nu ska jag göra mig i ordning och åka hem till min vän Catharina.
 
Hoppas ni har en jättehärlig helg!

Vilken dag!

Publicerad 2013-07-25 19:14:37 i Allmänt,

Från stunden jag började i morse längtade jag tills jag skulle få sluta! Min rygg är så grymt trött, den har inte vant sig än. Och att det dessutom var 30 grader ute gjorde inte saken bättre. Först och främst är det förbaskat utmattande att städa i sådan värme men sen kan man ju komma på miljontals roligare sätt att spendera en varm julidag. Men jag fick snällt härda ut till kl 17.
 
Då åkte jag raka vägen hem och tog en promenad med hundarna. Men det var förstås alldeles för varmt för Freja så det kunde inte bli någon lång runda. Tydligen fick hon en energiboost när vi kom tillbaka däremot för då var det väldigt kul att sticka efter grannens katt. Och vi som kämpat så för att hon ska tycka om oss trots Malous strapatser.. Tror inte att hon märkte det dock.
 
Det är en fantastisk kväll iaf. Jag sitter ute och gör mest ingenting. Surfar runt efter inspiration till en klänning som jag ska ha på sambons kusins bröllop om en månad. Jag kan inte alls bestämma mig för vad jag vill ha. Har en jättehärlig mörklila microsatäng liggande som lockar lite. Det kan säkert bli supersnyggt om man är riktigt solbränd och har solblekt hår. (och det tänker jag absolut tänker vara!) Men samtidigt är jag sugen på något riktigt sockersött och blommigt, vilket dilemma;) Någon som har några tips eller förslag??
 
Jag har inte ens förberett någon middag.. Man blir ju för tusan inte hungrig när det varit så varmt. Lunchen bara petade jag i och när jag kom hem åt jag en tallrik glass med krossade chocolate chip cookies. Smart drag.. Det får bli något riktigt enkelt till middag. Synd jag inte har några gamla potatisar för jag är konstigt nog sugen på korv med mos. Vilken kock! Däremot är jag så pepp på att bjuda hem någon och laga lite rolig mat. Men folk är inte kvar här tyvärr.. Blir väl likabra det, jag har massor av saker att stå i som vanligt och helgen tar alltid slut så fort. På söndag ska jag hem till min vän och tillika chef. Vi ska meditera och göra smycken. Det ser jag mycket fram emot, tiden springer alltid iväg när vi sätter igång!
 
Trevlig kväll på er!

och igen..

Publicerad 2013-07-25 07:20:02 i Allmänt,

samma sak..
 
 
 
 
Det måste ju förstås vara så att bilderna är för stora för att få plats allihop i samma inlägg? Nåja. Kanske inte någon direkt kvalitativ fotokonst direkt (någon gång ska jag verkligen lära mig det där med fotografering och bildredigering!) men det fördrev några timmar i söndags;)
 
Nu ska jag iväg och jobba. Håller tummarna för att ryggen håller idag också. Det kändes som att det var på vippen igår. Men efter ett långt bad och en bra stund på spikmattan kunde jag åtminstone somna. Jag beundrar verkligen dem som jobbar med kroppen ett helt liv. Stor eloge! Fast alla kanske inte har lika sned rygg som jag;)
 
Tänkte förresten lägga upp en liten utlottning snart, så håll utkik;)
 
Puss och kram på er!

Tokig

Publicerad 2013-07-25 07:10:09 i Allmänt,

Ibland vill det bara inte funka att lägga in bilder! Jag blir lite småtokig på det för jag vill gärna att det ska vara lätt att blogga. Om saker är lätta och enkla blir de nämligen av. Men sidan har gett sig f*n på att jävlas med mig och då får resten av bilderna dyka upp i ett nytt inlägg helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 

Långtråkigt

Publicerad 2013-07-25 07:04:38 i Allmänt,

Visst kan det vara ganska fantastiskt att ha det lite tråkigt ibland? Idag känns det nästan som att man glömt hur man har tråkigt. Så fort man har en sekund över åker mobilen fram. Och ibland kan jag komma på mig själv med att känna mig så otroligt stressad över att behöva vara så "effektiv" och upptagen hela tiden!
 
Så när jag är på landet brukar jag som regel lägga undan mobilen. Och jag känner faktiskt inget sug efter den heller. Men så i söndags när sambon ville titta på fotboll och solen inte längre sken blev jag lite rastlös. Och istället för att ta fram mobilen gick jag ut och plockade älgört. Jag hade läst på underbaraclaras.com att man kunde koka saft på det och det passade utmärkt eftersom det aldrig blev någon fläderblomssaft! Så jag plockade en hel papperskasse. Och så hittade jag plötsligt två buskar röda vinbär med perfekt mogna bär! Så då plockade jag dem också. Och så vandrade jag vidare och snubblade över ett hav av mynta. Då var jag ju tvungen att plocka lite mynta också;)
 
Kameran hade jag på ryggen och plötsligt tittade solen fram och allting blev sådär otroligt vackert att man bara måste försöka fånga det på bild. Och då kom jag på att jag hade tänkt ta en bild på det pyttesmå supersöta svalungarna som låg i ett bo på propellern på en gammal båt i båthuset. Och väl där insåg jag hur otroligt många fina små stileben som fanns runt omkring mig och det passar ju utmärkt att fotografera! Och så plötsligt hörde jag sambon kalla på mig. Tiden hade bara runnit iväg! Så visserligen hade jag kanske inte nödvändigtvis haft det tråkigt, men om jag inte haft det från början hade jag inte haft två hinkar älgörtssaft som står och gottar sig i vardagsrummet, nykokt rödvinbärssylt i kylen och ett gäng bilder att lägga upp här;)
 
 
 
 
 
 
 

Utvilad?

Publicerad 2013-07-21 08:40:40 i Allmänt,

Tanken med att åka till landet är att få vila ut. När man jobbar hårt (bokstavligt talat) hela veckan känns det skönt att bara få "vara".
Men den här morgonen känner jag mig allt annat än utvilad.. Hundarna började leva om redan vid tre-tiden. Båda dåliga i magen. Suck, ja så går det när man äter på döda sjöfåglar som havsörnen släpat in. Det blandat med fiskben och halvrutten kompost. Ät er mat istället!!!
Att det sedan har blåst fullkomlig huggorm och solen skinit in sedan ungefär samma tid har inte hjälpt en person som mig, som vaknar av en knappnål, ett dugg. Och så står det ett träd utanför som gnäller. Jag kan inte förklara ljudet på något annat sätt. Det låter som en hund som är ledsen. Och eftersom det är ett ljud som jag har tränat upp mig till att vara observant på så har jag förstås vaknat stup i kvarten.

Men idag skiner iaf solen som sagt. Och jag tänker ge mig fan på att hitta lä och slänga mig i en solstol!

Igår passade vi på att åka på loppis inne på fastlandet eftersom vädret ändå var tråkigt. Men det var en riktigt dålig loppis om jag ska vara helt ärlig. Det var STOR, det får jag ge den. Och välbesökt. Och visserligen kom vi ganska sent, men folk hade mycket kvar på borden. Det visade sig vara mer eller mindre samma saker överallt. Och priserna ska vi inte prata om. Man går ju på loppis för att fynda. Om det är för att fynda något särskilt speciellt eller något roligt för en billig peng, men inget av det fanns att uppringa.
Så vi åkte förbi en stationär loppis längs vägen istället. Det mesta är svindyrt, fast så är det mycket fina saker åtminstone. Men jag fyndade en stor passare som jag ska ha när jag ritar mönster. (Jag förbannar mig alltid över att behöva mäta som en dåre när jag ska göra rundade linjer.) Och en tagg-sax. 50:- resp. 60:-. Helt okej tycker jag:) Och Gunilla hittade en blå trasmatta till köket här ute. Den såg inte ut som hon tänkt sig men vi kom fram till att det faktiskt blev bättre eftersom smutsen inte kommer synas;)

Hoppas ni fått en utvilande helg?
Puss och kram!

Fantastiska arv

Publicerad 2013-07-19 15:10:31 i Allmänt,

Jag har alltid satt stort värde i de äldres kunskaper. Tyvärr är det så väldigt mycket som glöms bort och går förlorat idag eftersom allting finns färdigt och går att göra på "lättare sätt". Själv har jag ångrat bittert att jag aldrig tog mig riktigt med tid och lät min mormor lära mig allt hon kunde innan hon gick bort. Men så var jag inte så gammal och inte heller trodde jag att hon skulle försvinna så snabbt. Hon skulle ju alltid finnas där. Men när hjärntumören plötsligt var ett faktum försvann även all den fantastiska kunskap hon hade, framförallt för att hon hade allting i huvudet och aldrig skrev ner något. Det satt liksom i ryggmärgen på henne. Och jag önskar att det satt i min ryggmärg också. Jag får helt enkelt kämpa lite hårdare för att få tag på knepen.
Förra sommaren fick jag en gammal SaftMaja av min farmor. Det är lustigt med henne. Hon har så himla mycket skräp hon ständigt försöker pracka på en, men varje gång det är något riktigt fint (som jag ibland letat överallt efter) säger hon alltid: "Ja, den här vill du väl inte ha." Jo, det vill jag. En helt oanvänd gammal vacker vit servis med guldkant i 64 delar? Ja jag har ju letat överallt efter en sån, så tack så mycket! Iaf plockade jag fram den här SaftMajan häromdagen när jag skulle koka saft på svarta vinbär från trädgården. Och i den hittade jag en fantastisk gammal kokbok! Den måste ha varit väl använd för den höll knappt ihop trots tejpningsförsök. Så jag började bläddra i den medan saften puttrade och fann flera helt fantastiska gamla tips. Jag vet inte om jag skulle få för mig att salta smöret eller lägga in äggen i kalkvatten, men det är absolut något jag uppskattar att veta. Gammal hederlig husmorskonst.
Vi är alldeles för dåliga på att dela med oss av våra kunskaper! Så vad har du för husmorsknep? Vilket är ditt bästa tips? Om du har något för en begynnande förkylning så är jag alldeles särskilt idel öra;)
Nu bär det av till ön. Vi har inte varit där på ett par veckor så det ska bli skönt att komma ut. Såg en bok hemma hos en kund idag som jag funderar på att köpa på vägen, den verkade riktigt underhållande och lättsmält. "En man som heter Ove" av Fredrik Backman, en debutroman vad jag förstod. Vi får väl se om jag får tag på den;)
Trevlig helg på er!!

Strykbräde

Publicerad 2013-07-16 15:14:44 i Allmänt,

Såhär finfint blev mitt och pappas egenhändiga strykbräde. Det krävdes visserligen en del pill och några varv till Bauhaus (och sambons hjälp såklart, vad skulle jag göra utan honom?) men nu sitter det där:)
Jag passade även på att måla om ett par ramar. En spegel och en likadan före detta spegel som Nike välte i golvet. Den är numera en griffeltavla. De var båda silvriga och nu vita. Lätt fixat med sprayfärg från Biltema, 59:-. Det gick åt en burk per ram, lite mer än jag väntat mig men så var de ju inte så dyra heller.

Lurigt

Publicerad 2013-07-16 07:12:57 i Allmänt,

Insåg precis att det på något mystiskt sätt smugit in en till vecka i sommar. Hur kunde jag missa den??
Jag var bergis på att jag hade fyra veckors jobb kvar men nu visar det sig vara fem. Men istället för att sucka och se det negativa i saken tänker jag se det positivt. Jag har ju "vunnit" en helt nya vecka i mitt liv! Och dessutom tjänar jag pengar en vecka mer;) Så egentligen är det inget negativt alls. För semestern är ju fortfarande på samma datum, det kommer bara lite senare.
Jag måste sluta tänka på månader som fyra veckor! Alternativt skaffa en kalender med just veckor. Det har ju ställt till det förut som bekant.

Jag lovar att bilderna på strykbrädan ska komma upp. Jag försökte igår men datorn och jag kom inte överens. Förstår inte varför det ska vara så svårt att lägga upp en bild?!?

Städade huset och kokte mitt livs första saft på hemplockade svarta vinbär gjorde jag också igår. Bilder snart som sagt.

Trevlig tisdag!!

En dag på stranden

Publicerad 2013-07-14 08:58:32 i Allmänt,

Ja igår blev en dag på stranden. Eller rättare sagt ett par timmar på stranden.. Sambon är ganska stor motståndare till strandhäng men följde med för min skull. (Han låg i skuggan hela tiden) Men så skulle ju hundarna få följa med. Och då finns det inte mycket att välja på. Det blev en liten strandsnutt intill en sjö som tydligen dagen innan blivit förklarad med otjänligt vatten (detta upptäckte vi när vi kom dit) Kanske var det därför hundarna knappt ens ville bada..?
Inte nog med detta så dök det ju självklart upp det ena sällskapet efter det andra med hundar. Våra hundar var duktiga och stilla medan det var lite mer fart på en del andra. Tillslut insåg jag att det bara skulle vara skönare att sola i trädgården. Så vi åkte hem.
Men det var väldigt vackert där! Massor av får och getter och kossor i hagarna, grönt och lummigt och spegelblankt vatten. Sinnebilden av riktig svensk sommar.

På kvällen klädde jag min strykbräda. Det var inte helt enkelt.. Vår ergonomiska häftpistol har ett alldeles för stort grepp så jag måste nästan använda båda händerna. Och det är svårt när man måste hålla fast med den andra.. Men det blev fint! Klädde den i ett beige Laura Ashley-tyg med rosa magnolior. Jag lägger upp en bild när jag fått det på plats senare idag:)

Trevlig söndag gott folk!

Fair and square

Publicerad 2013-07-10 07:23:34 i Allmänt,

I söndags var vi på auktion. Det var närmare 30 grader varmt och stålande sol. Och proppfullt av människor!
Vi höll ut i över fem timmar faktiskt och gjorde några fynd.

På bilden syns, i mina ögon, dagens bästa fynd. Det var nämligen så att jag gått förbi en såndär fyndlåda med 90% skräp i. Där hittade jag de här söta burkarna. (Den lilla vasen åkte med bara för att. Någon som vill ha den kanske?) Det roliga i historien är att när jag lite senare gick förbi lådan hade just "mina" burkar magiskt flyttat över i en annan låda(?) En full av gamla slevar o dyl. Ajabaja tänkte jag (aka lagens långa arm) så får det inte gå till. Så jag flyttade tillbaka dem. Sen stod jag kvar bredvid lådan. Plötsligt kommer en kvinna dit och börjar, helt ogenerat, att plocka över sakerna till lådan med slevarna, igen! Dessutom la hon en duk över dem. Jag blev så upprörd över att någon kunde vara så fräck att jag, i samma stund som hon vände på klacken, demonstrativt och fullt synligt la tillbaka dem där de hörde hemma. Jag hade hoppats att hon såg mig och skulle skämmas en aning. Men så blev det inte. "Min" låda ropades ut först och jag var ensam att bjuda på den (yeah!). Och efter var det "hennes" lådas tur. Hon budade ganska högt men gav sig tillslut mot en äldre kvinna som tydligen sett en del värde i de där gamla slevarna. Känns som ett klassiskt tillfälle att använda sig av uttrycket "Den som gapar över mycket" Eller ungefär iaf. Jag är åtminstone stolt över att ha vunnit mina burkar fair and square, utan att fibbla:)

Trägen vinner

Publicerad 2013-07-08 22:02:17 i Allmänt,

Nu. Nu äntligen är den klar. KLAR med stora bokstäver och utropstecken. Inte ett enda stygn kvar. Inget dåligt samvete över att jag "egentligen borde.."
Det är soffan jag pratar om. Soffan som nu det senaste halvåret stått och glott ursinnigt ofärdig på mig från sitt hörn i vardagsrummet. Soffan som varit anledningen till att så mycket annat inte heller blivit gjort. För att jag "inte fick göra något annat innan den var färdig". Och nu är den det. Den sista häftklammern gick i igår och det var som om världens tyngder lyfte från mina axlar. Plötsligt hade jag energi att ta mig an allt det där andra som bara fått vänta. Tyvärr hade jag inte så mycket tid men jag var väldigt effektiv den stunden jag hade.
Så nu står den där så stolt och förnöjt i sitt hörn. Och jag är en nya människa. En ny människa som antagligen aldrig någonsin kommer sy om en soffa till i sitt liv. Men jag har gjort det. Och i ärlighetens namn blev det ganska hyggligt.
Nu kan jag gå vidare mot nya projekt.

https://cdn1.cdnme.se/3971833/7-3/pic_51daeda1e087c337de9df116.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3971833/7-3/pic_51daee279606ee3401aee622.jpg" class="image">

Ledig helg

Publicerad 2013-07-05 20:10:25 i Allmänt,

Åh vad skönt med en ledig helg utan måsten!
Imorgon blir det bara massa hemmapyssel, jag har fortfarande lite kvar i ateljén. Sen tror jag att vi tar en runda till Plantagen och köper lite nya blommor. Jag har haft ihjäl mina små violer bland annat. Men framförallt har vi en hel del tomma krukor som skulle behöva fyllas. Och så ska vi lämna tillbaka en hallonbuske som inte överlevt. (Inte mitt fel faktiskt. De andra lever och frodas. Och ger förresten väldigt goda hallon;) Får se om deras garanti fungerar när det verkligen gäller.
På söndag blir det gårdsauktion utanför Alunda:) Älskar auktioner. Även om det har en tendens att kittla min något stressade nerv. Hoppas vi hittar något kul:)
Nu blir det en riktigt lugn kväll i soffan med Hannibal. (Varför tar alla serier slut hela tiden??)
Trevlig kväll!

Skördetid

Publicerad 2013-07-04 18:19:24 i Allmänt,

Nu börjar saker verkligen bli mogna i vår lilla trädgård:) Igår smakade vi vårt första mogna hallon och likaså vita vinbär. Även om årets skörd av just detta kommer bli nästintill obefintlig. Men den som har tålamod ska nog få se.

Var tvungen att klippa ner dillen tom eftersom den höll på att gå i blom. Försökte komma på något att göra med den och blev akut sugen på dillkött. Det är inget jag växt upp med (mamma ville inte tillaga söta djurbebisar) men absolut något som känns som hederlig husmanskost och något jag kan bli riktigt sugen på, trots detta. För om man växer upp på mer eller mindre endast svensk husmanskost känns det inte särskilt exotiskt. Däremot uppskattar jag det väldigt mycket. Det var aldrig några mamma-scans köttbullar i vårt hus inte. Och det är heder åt min duktiga mamma! Jag hoppas innerligt att jag kommer orka hålla samma standard för mina barn. Men det är ett helt annat ämne.
Vi hade förstås ingen kalv hemma men dock väl en rejäl bit dovhjortsinnanlår. Och det borde väl funka bra det med tänker jag. Magert och mört. Så det är vad som väntar sambon när han kommer hem från jobbet:)

Ojdå..

Publicerad 2013-07-02 21:07:03 i Allmänt,

Jag hade visst mycket mer grejor än vad jag kom ihåg.. Igen.

Jag trodde i mitt stilla sinne att jag skulle ha, åtminstone lite, plats över. Men nu ser det ut som att jag måste stuva in allt. Plats får det, det blir bara lite trängre än jag tänkt mig. Jag tror att problemet är att jag glömmer bort allting som inte är tyger. Och jag hade tre flyttkartonger med just sådant. Ooops;)

Idag har inte varit en bra dag för Nike. Hon har fått tratt för första gången och det är INTE kul. Hon trillade nämligen ner från bryggan under midsommarhelgen och tydligen hade hon fått ett stort sår på ryggen. Men vi märkte det inte förrän en vecka senare och då hade det hunnit bli infekterat. Så nu är det skäms-tratten som gäller.
Det är svårt. När jag kom ner från ovanvåningen satt hon som förstenad och stirrade rakt ut i luften. Hon kunde tydligen inte lägga sig ner. Stackaren!

Sortering

Publicerad 2013-07-02 11:15:20 i Allmänt,

Idag är jag ledig (jag började sommarens arbete med en lugn start på ett arbetspass;) och då är det äntligen dags att fylla min nya förvaring med allt det som fortfarande ligger i sina flyttkartonger:D Och så hade jag tänkt försöka få mitt nya strykbräde klart också. Kanske få upp gardiner tom. Möjligtvis lite optimistiskt mtp att jag måste ut och införskaffa en del, men man ska ju sikta högt;) Det viktigaste är trots allt att utrymma stackars sambons rum som fått agera tillfällig förvaring för alla mina saker. Så där tänker jag börja nu!

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på [email protected]   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela