meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Headpiece

Publicerad 2014-08-11 19:16:02 i Allmänt,

Nu har jag äntligen semester. Jag har nog aldrig känt mig lika välförtjänt av ledighet som jag gör den här sommaren. Mitt sommarjobb har varit en utmaning både fysiskt och psykiskt men jag har överlevt och jag har gjort det bra. Jag är stolt över mig själv och jag är en hel del kunskap rikare.

Den här första semesterdagen har jag spenderat lite tid i ateljén. Det kändes ok eftersom jag solat och badat och läst hela helgen.
Toilen till klänningen jag ska ha på begravningen på fredag blev rätt på första försöket. Det har ärligt talat aldrig hänt förr.

Jag trodde jag skulle sitta med den hela kvällen och eftersom jag inte har köpt tyget än så hade jag tid över.
Länge har jag varit sugen på att göra en headpiece så jag tog tiden till det. Den är förstås tänkt till samma sorgliga tillfälle men jag är inte helt säker på den. Jag vill inte att det ska se ut som jag försökt för mycket, samtidigt som det är vackert och faktiskt i det här fallet praktiskt. Jag är nämligen en blödig person och att tårarna kommer rulla är ett rent faktum.. Är den steget för mycket? Vad tycker ni? Det blir en stor begravningsgudstjänst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela