meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Semester

Publicerad 2014-08-25 22:28:01 i Allmänt,

Semester för mig betyder resande fot. Första veckan spenderade jag iofs hemma men de två senaste har jag varit i Skåne. Därför blir det lite dåligt med uppdateringar, men jag har flera projekt på gång;) Alla råkar vara i trä och inget av dem är tillräckligt påbörjat för att jag ska kunna lägga upp det. Men imorgon ska pappa såga till lite delar åt mig så det är möjligt att det finns bilder till onsdag;)
Morgondagen ska jag spendera med min älskade Ida, jag får passa på att umgås med henne själv nu eftersom hon väntar tillökning i det närmaste och vem vet när jag får henne för mig själv nästa gång?;)
För övrigt tar jag mest långa promenader på stranden med hundarna. Sånt som man aldrig riktigt har tid att njuta av annars. Och oj vad helande saltstänkt havsluft kan vara! Det glömmer man lätt bort.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela