meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Julklapp till våren

Publicerad 2014-03-08 12:18:14 i Allmänt,

När vi flyttade in i huset så fick vi en grupp utemöbler på köpet. Väldigt vänligt av tidigare ägaren förstås, men de var inte riktigt i vår smak. Och eftersom vi inte tänkte behålla dem ville vi inte köpa dynor till dem. Vilket resulterade i att de var oerhört obekväma att sitta i!
Så i julas önskade vi oss bidrag av sambons mamma till ett nytt set. Men det bidraget räckte inte bara till en ny matsalsgrupp utan även till en ny cafégrupp på framsidan! Så nu är uteplatserna kittade för vår och sommar. Så får vi bara hoppas att det kommer massor av tillfällen att använda dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela