meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Köket - Mikaela 1-0

Publicerad 2014-11-07 10:21:53 i

Att knacka bort kakel visade sig vara över min förmåga. Första biten gick jättebra och det kändes hoppfullt. Sen hände inte så mycket mer. De sitter som berget och jag skulle inte bli förvånad om det var det enda som skulle vara intakt efter en atombomb.. Kackerlackor och kökskakel, inte allt för olika ord.

Så nu har jag gett vika för rekommendationen vi fick i bygghandeln om att limma fast väggplattorna på kaklet. Det får se ut som det vill för min psyke kommer inte klara ett helt kök. Jag säger inget till pappa för han skulle stoppa mig, haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela