meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Hela Sverige syr

Publicerad 2014-10-12 20:57:06 i

Hur har jag missat detta?! Det första programmet som jag verkligen skulle vilja vara med i. Vilken dröm.. Nu kan jag knappt bärga mig tills tisdag kl 21!


På söndagskvällarna går jag och sambon på en fortsättningskurs i bugg. Det är så fantastiskt roligt! Varje söndag känns det lite tungt att släpa sig dit men så fort den första takten hörs har jag ett konstant leende på läpparna! Vi lär oss massor men kan tillräckligt mycket för att det inte ska bli hattigt. En träningsform som jag verkligen kan rekommendera!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela