meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Höstrusk

Publicerad 2014-10-07 09:13:25 i Allmänt,

När hösten tränger sig på blir jag alltid så sugen på att gå och gömma mig i ateljén och sy något riktigt varmt och mysigt. Redan förra hösten började jag fundera över att sy en cape. Självklart ingen lång fantasy-variant utan en kapp-variant. Tyget ligger där men det blev aldrig av. Precis som "rocken" jag gav sambon i födelsedagspresent för två år sedan. (Jag gav idéen och skulle sy efter vad han ville ha. Jättefint tyg det med..) Så mycket idéer så lite tid!

Även om det antagligen får förbli en dröm även denna höst sitter jag gärna och letar inspiration på nätet.
Vilken tycker ni är snyggast? Jag kan inte bestämma mig för vilken fantasi jag ska leva i;) På samma tema känner jag mig för första gången riktigt skoltrött. Det känns inte längre kul med nya uppgifter utan bara jobbigt. Det kan både bero på att jag inte läser ett ämne kopplat till mitt intresse och på det faktum att det varit några tunga månader i år med mycket huvudvärk och trötthet som inte riktigt gav mig möjlighet att hämta mig under semestern. En vecka i värmen hade inte varit fel! Men det har jag förstås varken tid eller råd med. Livetsomstudent;)
Jag drömmer vidare istället..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela