meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Våga vara spontan

Publicerad 2015-08-11 20:04:37 i

Häromdagen blev jag av olika slumpartade orsaker erbjuden att få vara med i produktionen av en tv-inspelning. Trots kort notis och förlorad arbetsinkomst tackade jag såklart ja utan att blinka. Jag har alltid velat se hur det går till när man spelar in tv! Och att jag dessutom får medverka bakom kulisserna är ännu roligare! 
Jag kan såklart inte avslöja vad det är för program eller vad det handlar om, det får ni veta när det börjar sändas;) 

Första dagen (idag) har varit extremt kul och givande och teamet är fantastiskt! Alltså tänk att få jobba med sånt "på riktigt"??:D Imorgon är det skarpt läge direkt och dags för inspelning. Behöver jag berätta hur taggad jag är?? 

Jag är SÅ glad att jag var spontan och tackade ja trots att det inte var med optimal framförhållning;) Så jag vill slå ett slagsmål för att våga vara spontan. Vem vet vad mycket kul man kan få uppleva?

(Sen skadar det inte att man har väldens bästa chef på sommarjobbet som ger en ledigt med en dags förvarning;)

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2015-08-11 21:57:35

Låter verkligen superkul! Så synd att jag verkligen inte kunde vara med.. Jag håller helt med, man ska våga vara spontan, vad är det värsta som kan hända liksom? ofta det bästa!;) lycka till imorgon😙

Svar: Ja men ellerhur? Och vet du att det är SKITKUL!!! Jag hade aldrig trott att det kunde vara SÅ kul.
Mikaela

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela