meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Babyshower

Publicerad 2015-02-13 15:56:45 i

Nu är det tredje gången jag försöker lägga in det här inlägget och det blir kortare för varje gång, precis som min stubin. Om ni funderar på att köpa Samsung mobil? Glöm det på en gång! Man blir gråhårig i förtid. "Enter-knappen" och "tillbaka-knappen" sitter precis intill varandra. Och går man tillbaka kan man inte ångra sig.

I söndags hade vi babyshower för min vän Frida som blir mamma för första gången om en månad. Vi lyckades överraska henne ordentligt och det blev väldigt lyckat:) Det blev en trevlig eftermiddag med tårta, tävlingar och bodymålning.

Bilder kommer här
Tårta måste man få när man firas;) 
Lycklig vinnare i "Gissa magens omfång"
Blöjtårta måste man ju få!
Foxy ;)
Såhär fina blev bodysarna! Visste inte att det fanns så många konstnärer i klassen:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela