meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Den bästa träningen är den som blir av

Publicerad 2015-07-16 20:39:43 i

Jag hade hört det förut men blev påmind när jag hörde ett gäng killar sitta och prata på jobbet. Och är det inte ett fantastiskt ordspråk att leva efter? 
Ikväll tog jag mig till gymmet. Det gör jag inte de flesta kvällar. Jag var trött och hade lite ont i magen men jag tänkte att jag ska iaf ta mig dit. Sen får jag lyssna på kroppen väl där. Det blev bara 20min på crosstrainern, men istället för att tvinga mig till mer eller vara besviken över att jag inte orkade så mycket som jag ville, väljer jag istället att vara nöjd över att jag gick dit. Det blev trots allt 20min mer på crosstrainern än vad det hade blivit om jag stannat hemma. Och kanske kan det här synsättet få mig att dra mig dit oftare. Det hoppas jag iaf. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela