meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Julstjärnor

Publicerad 2016-11-11 16:18:57 i Allmänt,

Nu har jag skrivit flera långa inlägg under en tid och alla har gått upp i rök när jag försökt publicera dem. När det händer blir min motreaktion "jag skiter i det!" Och så tjurar jag ett tag. Nu skiter jag i att göra en uppdatering över vad som varit och fokuserar på vad som ÄR istället.

Förra helgen var Ida och Andy här och när Buster beslagtog Andy för att montera en vinsch i garaget satte jag och Ida oss och vek julstjärnor. Jag tycker de är så vackra. Och eftersom vi faktiskt kommer vara kvar hemma till julafton i år kan vi ha en julgran och den tänkte jag pynta med dessa stjärnor. Det tar en stund att vika dem men jag ser det som terapi;) Vi får väl se hur många det blir.

Och nu kan man tydligen bara lägga in gamla bilder?! Jag blir verkligen rosenrasande på den här uppdateringen av blogg.se-appen :(

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela