meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Snart så!

Publicerad 2013-12-18 16:31:21 i Allmänt,

Mallis och jag ligger utslagna i soffan. Jag har pluggat och städat och egentligen måste jag sy. Gärna innan jag åker och lämnar henne hos hennes "låtsas-matte" för julen. Fyra veckor utan min lilla lurvboll!
Imorgon är det tenta och slutet på en extremt stressig period. I år har jag prioriterat ner saker så mycket jag bara kunnat och ändå har det varit alldeles för mycket. Det ska bli SÅ skönt att få fira jul och sen bara lämna det bakom mig och byta ut rusket mot sol och bad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela