meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Kökshylla för torrvaror

Publicerad 2013-02-27 10:29:22 i Allmänt,

 
Redan innan vi köpt huset hade jag bestämt att den här gången vill jag ha plats för en hylla för glasburkar på väggen. Jag tycker det är så snyggt (och praktiskt, man hittar ju det man behöver på en gång!) att förvara sina torrvaror i glasburkar som står framme. Däremot är det väldigt opraktiskt, i min mening, att förvara dem i öppna skåp över spisen, som man ibland kan se. Visst, det är jättesnyggt med öppna överskåp, men gud så flottigt allting blir! Man lär sig en del av att se så många kök varje dag som jag gör;)
 
Jag hade iaf turen att det fanns en perfekt vägg för ändamålet i vårt nya kök -så långt ifrån spisen som det var möjligt:) Ett annat önskemål jag hade var att få fram lite av alla våra kokböcker. De är ju ofta alldeles för vackra för att bara ligga osynliga i någon låda! Och tacksamt nog passade det utmärkt med en tavellist ovanför burkhyllan:) Och jag är jättenöjd! Även om jag måste erkänna att jag bara fick upp två av mina kokböcker.. Sambon gillar Morberg och eftersom han har allihop vore det ju synd att dela på dem;) Vi får väl se, man kan ju byta lite då och då;)
 
Det var svårt att ta en bra bild eftersom lamporna är så pass mycket i vägen men man ser ju något sånär iaf.
 
 
Idag har jag en sån där återhämtnings-dag. Det var en ren nödvändighet faktiskt. Solen lyser och det tänker jag fira med en lång promenad! Hundarna har redan fått sin så jag tänker lyxa till det med en alldeles egen. Det händer nästan aldrig.
 
Ha en fantastisk dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på [email protected]   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela