meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Åh sköna stillhet

Publicerad 2013-05-31 23:27:51 i Allmänt,

Eftersom vi båda var lediga resten av veckan passade vi på att åka ut till ön igår. Och vilken fantastisk dag vi har haft! Solen har skinit från en klarblå himmel och det har känts som vilken högsommardag som helst.

Igår la vi nät och imorse plockade vi upp 9 st abborrar. Jag tippade rätt, 9 st hade jag gissat på. Man måste alltid gissa innan man kan plocka upp näten;)
Sen latade vi oss i solen och tog en tur med kajaken. Paddlade förbi grannön och tittade på lammen där. Lagade middag och avnjöt smörstekt abborre med färskpotatis, smör och salt. -Precis som man ska. Och det var varmt nog för att äta ute och dessutom nere på klipporna vid vattnet. Helt magiskt.

Bara att få vara här är helt magiskt. Tystnade, stillheten, lugnet. Att få ligga i soffan och läsa en bok och slumra till mellan raderna.

Och jag har ju glömt det viktigaste! Jag tog dessutom premiärdoppet i havet idag:) Det kändes inte ett dugg kallare än vad det vanligtvis gör på midsommar. Det händer att det är kallare då t.o.m. Känner mig lite stolt;)
Och tänk att vi har hela dagen här imorgon med! Jag är lyckligt lottad jag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på [email protected]   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela