meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Resfeber

Publicerad 2014-03-19 06:08:13 i Allmänt,

Nja inte direkt, men spänd förväntan! Idag kommer min älskade Bernice hit och imorgon åker vi till Marsa Alam. Det ska bli så fruktansvärt skönt! Speciellt sedan vintern gjorde valet att komma tillbaka och hälsa på oss när vi som bäst trodde att våren var på frammarsch..
Men först ska jag jobba halva dagen, sedan har jag en arbetsintervju inför sommaren (håll tummarna för mig;) efter det kommer som sagt Bernice och ikväll är det foxtrotträning. Intensiv dag. Men jag packade mer eller mindre allt igår så förhoppningsvis ska jag inte glömma något i farten.
Weeeiii, solen här kommer vi!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela