meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Sängkappa

Publicerad 2014-03-02 20:33:46 i Allmänt,

I över ett år har tyghögen legat och glott förstrött på mig varje gång jag gått in i syrummet. Men det har alltid funnits något annat som legat lite högre på att-göra listan. Men så slog det mig plötsligt idag, efter att ha tvättat fönsterna, att det faktiskt inte fanns något över den på listan. Så jag tog tag i saken.
Men oj vad tungt! Bokstavligt talat. Drygt åtta meter otvättat linnetyg. Ryggen värker men äntligen är sängkappan klar och platsen där tyget låg är tom. Fantastiskt. Och den blev inte helt tokig heller;)
Sängen i sig själv är mörkblå, vilket var ett medvetet val med tanke på hundarna, men nu är de inte på ovanvåningen och därmed inte i sovrummet. Vilket betyder att den inte behöver vara mörk längre. Så nu kan vi välja snyggt framför praktiskt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela