meramela.blogg.se

En plats för inspiration, idéer och otaliga projekt

Pysselkväll tema: Sockerskrubb

Publicerad 2015-04-17 07:24:25 i

För ett tag sen drog jag igång en grupp i klassen på Facebook. Tanken var att vi skulle ses lite då och då för att pyssla men tyvärr har skolan satt stopp för planerna under en tid. 
I tisdags blev det äntligen av för första gången! Temat var Sockerskrubb. Jag hade fixat ingredienser och alla hade med sig burkar. Vi var en liten tapper skara på 6 personer men jag inser att det nog var en fördel att inte vara för många. Det blev en riktigt mysig kväll och jag ser fram emot nästa!

Här kommer lite bilder på "arbetsgången" och resultatet:)


Vaxduk är inte särskilt snyggt men oj så nödvändigt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela

Bor numera med min sambo, våra två hundar Nike och Freja och katten Malou i Uppsala.   Den här bloggen använder jag som ett utlopp för min kreativitet. Jag älskar pyssel av alla dess slag och slänger mig huvudstupa från projekt till projekt. Jag är ganska ny på bloggandet och jag får väl erkänna att sidan, rent estetiskt, inte riktigt lever upp till mina ambitioner än. Men det ska jag jobba på;)   Om du hittar något om du undrar över eller bara vill komma i kontakt med mig är du välkommen att göra det på mikaelalarsen@live.se   Glöm inte att ett leende förlänger livet;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela